Romania Campioana Balcanica

Romania a obtinut rezultate exceptionale la Campionatul Balcanic de Sarituri peste Obstacole desfasurat in perioada 30 august – 02 septembrie in Zagreb, Croatia.

Cu patru medalii de aur, doua medalii de argint si trei medalii de bronz echipa Romaniei a fost vedeta campionatului, o prestatie ireprosabila a sportivilor nostri si o performanta care s-a lasat asteptata de ani buni.
Cu cele mai bune rezultate de dupa Revolutie, ne mandrim cu faptul ca devenim un punct de reper pentru sportul ecvestru la nivel regional. Delegatia Romaniei a avut echipe complete la toate categoriile de concurs si a participat cu 36 de cai.
Nu am fi reusit daca nu am fi avut sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului si al doamnei ministru Ioana Bran.
De asemenea, sportul ecvestru capata amploare datorita oamenilor valorosi si inimosi care cred in acest sport, si, bineinteles a sportivilor care se dedica si muncesc fara incetare.

Felicitari tuturor si multumim nespus de mult celor care ne sunt alaturi si cred in sportul ecvestru!

Patru medalii de aur la tineret echipe (Panaite Dana, Caraiman Bianca, Apostolescu Alexia, Mladin Bradisteanu Alexandra), individual copii (Ilisoi Octavia cu Charlotte), seniori echipe (Bucur Ionel, Jakab Aron, Herck Andrea si Ursache Ionuț) si seniori individual (Bucur Ionel cu Cassius).

Doua medalii de argint, la copii echipe (Ilisoi Octavia, Ilaș Stefana, Stoica Schumann Ștefania si Semenov Sofia) si la seniori individual (Jakab Aron cu Zumba).

Si trei medalii de bronz la amazoane echipe (Baisanu Ioana, Simon Blanka, Ninulescu Ioana si Popescu Teodora), junior echipe (Bontea Anne Marie, Roescu Emma, Roman Andrada, Maria Roman) si tineret individual (Panaite Dana – Casparow).

 

Distribuie pe retelele de socializare