Convocator Nr 141 din 14 Februarie 2024


Către structurile afiliate/asociate,
În conformitate cu dispoziţiile art. 22, art. 28 şi art. 29 din Statutul FEDERAŢIEI ECVESTRE ROMÂNE, vă invităm să participaţi la şedinţa Adunării Generale Ordinare și de Alegeri pentru completare pozițiilor rămase vacante, respectiv Vicepresedinte FER, reprezentant Marketing și Promovare, Cenzor FER.
Adunarea Generală umează să se desfăşoare la data de 30.03.2024, începând cu ora 14:00 în incinta Hotel Ramada Str. Calea Bucureştiului, nr. 13, Municipiul Săcele, judeţul Braşov, cu următoarea ordine de zi:

🔴 I Raport de Activitate Preşedinte Marilena Mladin

🔴 II Raportul Comisiilor și Colegiilor

🔴 III Raport financiar–contabil

🔴 IV Raportul cenzorului

🔴 V Afilierea definitivă a structurilor nou înființate:
  • Asociația Club Sportiv - Universitatea De Științele Vieții Iași cu sediul în Iași Nr identificare din Registrul Sportiv ISA2/00317/2023
  • Asociația Club Sportiv De Echitație Silver Bit cu sediul în Satu Mare Nr de identificare din Registrul Sportiv SM/A2/00140/2014
  • Clubul Sportiv Ecvestru Toni cu sediul în Comuna Cuzdrioara, Județul Cluj Nr de identificare din Registrul Sportiv CJ/A2/00365/2023

🔴 VI Alegeri pentru funcţiile vacante din cadrul Consiliului de Administraţie, după cum urmează:
  • Vicepreşedinte FER
  • Reprezentant pentru Marketing și Promovare - membru al CA

🔴 VII Alegerea cenzorului

🔴 VIII DiverseFacem precizarea şi vă rugăm să reţineţi şi să aveţi în vedere faptul că, în conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin.(1) mandatul celor aleși în astfel de situații, se încheie la data expirării mandatului de patru ani a celorlalți membrii ai organelor de conducere și control, alin. (2) şi alin. (3) din Statutul Federaţiei, cu minim 7 (şapte) zile înainte de data şedinţei Adunării Generale, structurile sportive afiliate, cu drept de vot, au posibilitatea de a transmite, în scris, la Registratura Generală a FER, situată în cadrul Sălii Polivalente, Str. Piscului nr. 10, etaj 2, camera 212 sau pe e-mail: contact@fer.org.ro , propunerile de candidaţi pentru funcţiile din cadrul Consiliului de Administraţie.

Candidaţii la funcţiile de Vicepreşedinte, respectiv de Membru în cadrul Consiliului de Administraţie, trebuie să fie cetăţeni români, să fi împlinit vârsta de 25 ani, să beneficieze de toate drepturile civile şi/sau politice, referitor la dreptul de a alege şi a fi ales, şi să fi susţinut, financiar sau logistic, diverse acţiuni pentru promovarea şi dezvoltarea activităţii ecvestre; persoanele desemnate vor prezenta, până cu 3 (trei) zile înainte de data şedinţei Adunării Generale, pe lângă CV, şi un proiect pe 4 (patru) ani, de dezvoltare a activităţii ecvestre.

Candidaţii la funcţia de Cenzor trebuie să fie cetăţeni români care au împlinit vârsta de 25 ani, care beneficiază de toate drepturile civile şi/sau politice, referitor la dreptul de a alege şi a fi ales, şi deţin, în mod obligatoriu, cunoştinţe în domeniul financiar-contabil, să nu facă parte din niciun alt organism al FER şi să nu deţină calitatea de salariat al Federaţiei, respectiv să facă dovada că nu au niciun fel de relaţii contractuale cu FER sau cu o structură sportivă afiliată la Federaţie.

Președinte FER
Marilena Mladin

Ti-a placut articolul?
Distribuie articolul:   

Cele mai apreciate articole

Logo Federatia Ecvestra Romana
Hei! Te pot ajuta cu ceva?