Balcaniada de Echitatie 2016

Federatia Ecvestra Romana organizeaza in acest an in perioada 1 – 4 Septembrie Balcaniada de Echitatie –Sarituri peste obstacole, in localitatea Adunatii Copaceni de langa Bucuresti. Balcaniada de sărituri peste obstacole este cel mai mare eveniment internațional de echitație organizat de țara noastră anul acesta, după 20 de ani de absență. Deschiderea oficială are loc pe 31 august, la ora 19.00, iar probele de concurs vor avea loc în perioada 1-4 septembrie, în intervalul orar 08.00-19.00.

La Balcaniada de anul acesta vor fi prezenți peste 300 de sportivi din țările balcanice. Cei mai titrați cai și jokey din Turcia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, Croația, România, Serbia și Macedonia vor veni în țara noastră pentru a-și disputa titlul de campioni balcanici.
Balcaniada de echitaţie este cel mai mare eveniment sportiv pentru profesionişti, din Balcani. La scară internaţională, se plasează după Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi cele Europene.

Documenta DMS (www.documenta-dms.com ),  in calitate de sponsor oficial si partener IT&C al Federatiei Ecvestre Romane, sustine evenimentul si ureaza mult success sportivilor romani participanti la acest prestigios concurs.

Distribuie pe retelele de socializare